Produkty pro sodexo la (10)

Výroba forem

Výroba forem

AOPB je soběstačná v výrobě forem: - klasické formy, - 3-destičkové formy, - formy na odšroubování, - formy s horkými kanály, - formy pro přetavení vložek, - verze forem.
Krémový

Krémový

Přesný výběr vysoce kvalitních káv z Střední a Jižní Ameriky, Indie a Afriky, dokonale pražených, dává De Roccis CREMOSO espresso. Mimořádně jemná a hladká směs s silným, ale přesto delikátním závěrem.
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, k výrobě masného produktu, který není tepelně zpracován, nazývaného "Lomo embuchado" nebo "Caña de lomo", vyrobeného procesem zrání-sušení trvajícím více než 45 dní. Formát: krabička 200g, sáček 5kg
Silcaflex 160d

Silcaflex 160d

SILCAFLEX produkty se skládají z dlouhovláknitého hliníkového silikátu a polykrystalické vlny pro nejvyšší nároky. Vlákna lze zpracovat na různé produkty, jako jsou např. rohože, šňůry, papír atd. SILCAFLEX rohože jsou nabízeny s různými klasifikačními teplotami. Jsou flexibilní, zvlášť s nízkým obsahem skla nebo bez skla (SILCAFLEX 160) a mají oboustranné prošívání. Dále se vyznačují vysokou pevností v tahu, nízkou tepelnou vodivostí a nejvyšší pružností. SILCAFLEX produkty mají vynikající odolnost vůči teplotním změnám a jsou odolné vůči většině chemikálií. Výjimku tvoří fluorovodíkové kyseliny, fosforečné kyseliny a alkalické sloučeniny. Při silném tepelném zatížení doporučujeme naši mullitovou vlákninu SILCAFLEX 160 s vyšším obsahem Al2O3. SILCAFLEX papír se vyrábí z hliníkového silikátu a
Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Kompletní aditivum curados 049

Kompletní aditivum curados 049

Směs aditiv a pomocných produktů pro použití v uzenářství, určená k výrobě masných výrobků, ať už sušených (včetně doby zrání kratší než 30 dní) nebo tepelně upravených. Používá se jako doplněk v receptech, které přidávají sůl a koření. V ostatních případech je třeba zkontrolovat, že součet aditiv nepřekročí maximální legální limity povolené pro vyrobené uzeniny. Formát: krabice 6 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného výrobku nazývaného "Sobrasada"; vzhledem k absenci omezujících aditiv je možné jej konzumovat čerstvý, sušený a/nebo zralý prostřednictvím procesu zrání-sušení. Formát: krabička 270g, sáček 3,6Kg
Studie - Prototypování

Studie - Prototypování

Kancelář AOPB ovládá návrh vstřikovacích forem a přizpůsobení designu plastových dílů vstřikovacímu procesu. Studie nástrojů se provádí na základě papírových plánů nebo digitální definice dílů. Díky CADu realistické zobrazení vašich produktů dá tvar vašim nápadům. Pokud bude potřeba, pomůžeme vám při výběru materiálů a společně ověříme geometrii dílů.